Skip to content

Wie zijn wij?

Het verhandelen van spullen zat er bij mij al op zeer jeugdige leeftijd in. Ik zag overal handel in en richtte me in de eerste plaats op fietsen. Een logische vervolgstap was vervolgens de handel in auto’s. Het aantal auto’s is vervolgens steeds groter geworden en op een bepaald moment werd mijn aanvankelijke werkplek- de tuin van het ouderlijke huis- toch echt te klein.  In 2014 kreeg ik de kans het huidige pand aan de Birkstraat in Soest te betrekken. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen. Het is een prima stap geweest in de ontwikkeling van mijn bedrijf en nog steeds ben ik aan de Birkstraat helemaal op mijn plaats. 

Ik eerste instantie lag mijn focus eigenlijk volledig op de handel in occasions. De afgelopen jaren is dat toch wel veranderd en meer en meer richt ik me op mijn grote liefde, de oldtimer. Mijn specialiteit is met name de Europese oldtimer. Nog steeds geniet ik als ik mensen kan helpen bij het vinden van hun droomauto. Het maakt me dan niet uit of het een compleet project betreft waarbij wij zelf de auto opknappen of dat het gaat om een oldtimer in concoursstaat.

U moet weten dat u altijd meer dan welkom bent in mijn showroom. De koffie staat altijd klaar en is net als ons dienstenpakket van uitstekende kwaliteit.