Skip to content

Op zoek naar een oldtimer in Soest?

Voor een oldtimer in Soest doet u er zeer verstandig aan om ons met een bezoek te vereren. We staan bekend als specialist in oldtimers in Soest en daar zijn we best trots op en die naam hopen we in ere te houden. Wij kopen oldtimers in en verkopen deze prachtige auto’s op onze beurt weer, zoals we voor u ook het adres zijn als het gaat om projectauto’s, youngtimers en decoratieve klassiekers. Ook als het gaat om de in- en verkoop van reguliere occasions bent u bij ons aan het enige juiste adres.  Een bezoek aan Soest is zonder meer de moeite waard. Wij van Handelsonderneming Jan Smeeing Soest hebben een neusje voor de beste handel en op die manier slagen wij erin om steeds de mooiste oldtimers in Soest binnen te krijgen. Om die reden zijn we ook hét adres voor een oldtimer in Soest geworden. Bij ons koopt u die oldtimer die u al zo lang zoekt en vooral heel bijzondere oldtimers zoals dat eigenlijk ook voor de rest van ons aanbod geldt. 

Op zoek naar een oldtimer in Soest?

Behalve dat we het adres zijn voor een mooie oldtimer in Soest en occasions in Soest, kunnen wij u ook steeds het beste advies geven over de aanschaf van auto’s. Het maakt dan niet uit of het om een oldtimer, youngtimer, occasion of compleet project gaat. U mag ons aanbod zeer divers noemen. Het aanbod wordt regelmatig ververst waardoor het altijd de moeite waard is om ons een bezoek te brengen. Ons aanbod is uniek en u krijgt bij ons altijd de gelegenheid om een proefrit te maken. U wilt immers wel weten wat u koopt. 

Oldtimer Soest

We hebben u meer te bieden dan alleen auto’s

Voor u ons een bezoek brengt is het altijd verstandig even te bellen. Want het kan uiteraard gebeuren dat de oldtimer in Soest die u wilt komen bekijken net verkocht is. Door te bellen voorkomt u een vergeefse rit. Behalve een aanbod auto’s van bekende en exclusieve merken, hebben we regelmatig ook meubels, antiek en partijhandel voor u in de aanbieding. Ook die producten zijn zeer de moeite waard om eens te komen bekijken. Het is onze handelsgeest die er elke keer weer voor zorgt dat we u de beste en mooiste oldtimers en andere projecten aan kunnen bieden. Zeer de moeite waard dus om een keer een bezoek aan ons bedrijf in Soest te brengen.